torsdag 7. februar 2008

Onsdag 06.02.08

I går var det duket for nok enn onsdags-kveld, denne gangen i den nye leiligheten til Henning. Pokerspillingen ble kjapp og brutal før Henning stakk av med seieren på hjemmebane. Noen bilder (ja, vi burde brukt ett ordentlig kamera, mobilkamera i kombinasjon med at Henning ikke har hengt opp taklampa i stua enda gir noe kornete bilder):





mokkabønner @ www
-Out

3 kommentarer:

Martine sa...

Jeg merker meg at dere legge vekte paa guttekvelden her, og at det i forje post var nevnt en viss opptaksproeve. Er den bestaatt for min del, eller trenger jeg aa vise mine pokerkunnskaper nok en gang for aa faa plass i gjengen? Jeg er villig til aa fremdeles la dere kalle dette en guttekveld, med et haap om at jeg kan vaere prikken paa i'n (siden en i ikke er en i uten prikk.

MvH

Martyparty

Øyvind sa...

Altså.. Det glemte jeg visst å nevne. Tok bare noen bilder fra starten av kvelden. Det dukket faktisk også opp 3 medlemmer av det svake kjønn etterhvert (nei, jeg mente ikke det med "svake kjønn"). Så helt eksklusive er vi nok ikke. Tror egentlig du har mer enn bevist deg Martine.

MOKKABØNNER sa...

noen ganger er det flott med "rene" kvelder:D men må ærlig innrømme at det er veldig trivelig når det motsatte kjønn setter sin fot over dørstokken.

mulla