mandag 16. februar 2009

Øyvind tester...

Fjordlands kjøttkaker med ertestuing og poteter:
Pris: 43,90 kr
Påkrevd utstyr: 1 kjele, 1.5L vann

Tid: 15 minutter

Er det virkelig så godt, så enkelt?

Utførelse:
  • Kok opp 1.5 liter vann i en kjele
  • Ta de 3 posene opp av esken
  • Legg disse i kjelen
  • La det småkoke i 10 minutter
  • Klipp opp posene og server på en tallerken
Vannskelighetsgrad: 2/12
Klarer du å koke vann klarer du dette. Det vannskeligste var å fiske opp posene når de var ferdige.


Smak: 4/12
Kjøttkakene smakte rimelig greit, men var etter min smak ikke varme nok. Jeg vil anbefale å bruke noen minutter ekstra enn det som står på esken. Potetene var poteter, helt OK. Ertestuingen smakte høgg, men det gjør kanskje ertestuing generelt (veldig lenge siden jeg har spist det).



Metthetsfølelse: 5/12
På pakken står det 1 porsjon, dette er vel kanskje mer 0.6-0.7. Omtrent som en halv grandiosa.

Kred: 2/12
Ferdiglaget hurtigmat skaffer deg ikke mye kred.

Totalt: 3.5/12


Sluttord:

Var ikke helt fornøyd med ratioen kjøttkaker/ertestuing. Det var aaalt for mye ertestuing. Ikke dumt å finne seg en litt "stor" tallerken. Vanndamp oppleves som varmt for fingrene.


-Øyvind for mokkabønner@www

4 kommentarer:

Ruben sa...

Måtte selv lage en slik idag for en av de mindre oppegående på jobben. Jeg fikk ikke smake på denne retten, men etter det jeg fikk høre, hadde vedkommende smakt bedre. To porsjoner måtte for øvrig til for å mette denne magen =)

Til ettertanke: Dette må da være det mest avanserte mr. Newsflash noen gang har laget i form av mat, og credz for duftlys!

Øyvind sa...

Neida, har da laget mat før. Vent og se.

Martine sa...

Du, det var litt undervurdering av dere selv Ruben: husker du ikke kalkunen dere deska opp med under hjulebordet 2007??? Det var saker det!!

Roundup sa...

artig å se no nytt på bloggen:D
så ikke sånn veldig digg ut den ertestuingen der nei. prøvde ut ferdig lasangje her om dagen. litt i den samme duren som dette!