lørdag 15. mars 2008

Uten navn.doc

Hei gutter nå syns jeg det har vert lite skriving her i det siste. Vi må da prøve å få flyttet disse tvilsomme bildene litt ned. Desutten syns jeg det er rett og rimelig å komme med en liten oppdatering fra forige onsdag siden mathias (bekke) dro i land kveldens pott i en spennende sluttspurt mot Øyvind som fikk enda en andreplass... Han ble til og med så ivrig at han foreslo og heve insatsen!! og jeg som ikke gidder å vere med fordi 20 kroner er alt for mye, og jeg har litt moralske problemer med det. (nå hørtes jeg vel velldig from ut eller hva??)
Ja altså, jeg var egentlig ikke med å spille den kvelden, så jeg husker bare første og andre plass, men noen andre kan jo fort bare redigere det. Passordet er foresten: frederik, og brukernavn: mullan-g@hotmail.com, så det er bare å føye ting til.
Men tilbake til pokern så har vi desverre ingen bilder, ikke jeg i vert fall, men det er bare å føye til det og.

Skal vi si over og ut nå kanskje? ...? ja, Over og ut! så er det det vel ingen vits å undertegne dette vel? alle skjønner jo at det er meg vel?

nei 10-4 alle sammen, og husk gjettekonkuransen...

5 kommentarer:

MOKKABØNNER sa...

Hvofor står det at den er lakt ut 01.18 når jeg la den ut åtte over halv 10?? går klokka feil? eller har tiden min stoppet??
Fra en forvirret undertegnende

MOKKABØNNER sa...

kjenner jeg blir redd når jeg er du legger ut passord og stæsj hannes. tenk om det kommer en vilt fremmend å skriver no helt sykt her. legger inn porno osv. det hadde vært oppriktig trist.

S sa...

ps: e-mail og passord funka ikke.

Bittert.

MOKKABØNNER sa...

det er pga at jeg endre passordet, jeg syns det er fryktelig at hannes skal legge ut passordet, slik at vilt fremmede kan skrive i den!

Anonym sa...

jeg kjenner en virkelig dyp sorg.

mathias.

passordet er ikke til å lekes med.